Ekonomi

Kompakt ve modüler güç kitleri denizdeki elektrik ihtiyacını ortadan kaldırıyor

Turistik ve ticari olarak ülke iktisadının itici gücü pozisyonundaki denizler, hangi maksatla kullanılırsa kullanılsın, güç kaynağı gereksinimini yanında getiriyor. Elektrikle çalışan ekipmanların fazlalığı, denizdeyken gereksinim duyulan güç kaynağını yüksek boyutlara ulaştırabiliyor. Güç şirketi EcoFlow’un geliştirdiği hemen kullanıma hazır güç kiti, kompakt ve modüler bir çözüm sunuyor.

Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olan Türkiye, bu özelliği ile turistik bir merkez olarak konumlanıyor. Deniz taşımacılığının önemli bir sektör olarak konumlandırılan Türkiye’de, denizler pek çok kişi için geçim kaynağı oluyor. Karadeniz ticari ve amatör balıkçılıkta ülke gelirine öncülük ederken, Ege ve Akdeniz’in geniş kıyıları, sayısız turistik faaliyete yer oluşturuyor. Hem turistik hem de ticari olarak iktisadın itici gücü olan denizde geçirilen vakti konforlu, inançlı kılmanın en değerli ögelerinden birini, elektrik gereksinimini karşılayacak güç kaynaklarını bulmak oluşturuyor.

Konuya dair şirketten yapılan yazılı açıklamada ilişkin şu bilgilere yer verildi:

“Denizdeyken elektriğe muhtaçlık duyulan sayısız ekipman kullanılmasının güç muhtaçlığını yükseltiyor. Güç geliştiren güç kitleriyle elektrik gücü muhtaçlığına tahlil bulunuyor. Denizde vakit geçirmeyi kolaylaştırmak için, tak – çalıştır güç tahlilleri ile kompakt ve modüler bir yol sunuyor. 2 kilowatt saatten 15 kilowatt saate her muhtaçlığa uyan EcoFlow Güç Kitleri, kullanıcılar için genişletilebilir ve inançlı bir güç sistemi oluşturuyor.

DENİZDEKİ ELEKTRİK MUHTAÇLIĞI İÇİN KOMPAKT BİR SİSTEM

Deniz üzerinde kullanılacak bir güç tahlili kelam konusu olduğunda sistemin güvenliği, gereksinimlere nazaran modifiye edilebilir olması yahut kullanım kolaylığı üzere birtakım mevzular kritik ehemmiyet taşınıyor. Bilhassa hareket halindeyken inançlı, farklı gereksinimlere uyacak formda düzenlenebilir ve suramı kolay bir tahlile muhtaçlık artıyor. EcoFlow’un ürün yelpazesinin en yeni üyesi olan güç kiti, bir güç kurulumundan beklenilebilecek tüm özellikleri bir araya getiriyor ve kullanıma hazır kompakt bir sistem oluşturuyor.

DENİZDEKİ TÜM ELEKTRİK İHTİYACINI KARŞILIYOR

EcoFlow Güç Kiti’nin LFP bataryaları, IP54 direnciyle suyu ve öteki kirleticileri bloke ederek, su üzerindeki tüm kullanım senaryoları için kusursuz bir seçeneğe dönüştürüyor. Birleştirilebilir LFP piller, yerleşik sigorta kutusu, ince kablolar ve iki MPTT solar şarj denetim aygıtı, bir MPPT pil şarj aygıtı, bir DC-DC düşürücü dönüştürücü ve bir inverter şarj aygıtı içeren 5’i bir ortada güç merkezini bir ortaya getiriyor. 8V gücü, tüm ekipmanların verimli bir halde kullanmak için elektrik üretiyor. Kapasitesi, ortaya çıkan tüm gereksinimleri tahlil olacak biçimde birleştirilebiliyor ve bataryalar sayesinde değiştirilebiliyor. Bu sayede kullanıcıların denizde geçirdikleri mühlet boyunca gereksinim duyabilecekleri tüm güç gereksinimleri karşılıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu